6 - de Brink, Havenstraat 7c - Emmy Schultz Fine art Photography

Fine Art Photo & Paper Art

Bij mijn tekeningen in gemengde technieken maak ik gebruik van pigment-poeders en bindmiddel. Soms maak ik een aquarel, of werk ik met kleurpotlood. Ik werk uitsluitend op papier.

Vanaf 2013 ben ik naast het tekenen, gaan fotograferen. De foto’s die ik maakte ter inspiratie voor mijn tekeningen of schilderwerken bleken ook zeer geschikt om uit te vergroten en af te drukken op Fine Art Photo Paper. Nu staat de fotografie op zichzelf.

Mijn werk ontstaat vanuit gevoelens en ervaringen. Waarbij de wandelingen in de natuur een bron van inspiratie en verwondering zijn. Ik observeer en probeer mysterie, verwondering, vervreemding weer te geven in mijn foto’s en tekeningen.

De foto’s print ik zelf op Hahnemühle Fine Art Photopapier, dit papier is speciaal ontwikkeld voor de digitale fotografie. Naar keuze worden de “Fine Art Photo’s” geprint op verschillende formaten papier. Deze afdrukken worden gesigneerd en genummerd. Eventueel kunnen de foto’s met of zonder passe-partout, worden ingelijst.


Van elke foto worden maximaal tien gesigneerde en genummerde afdrukken geprint. Eventueel kunnen de foto’s naar keuze, met of zonder passe-partout, worden ingelijst.

Fotografie en schilderijen

Er is wel een stoeltjeslift aanwezig