De inschrijving voor 2023 is nog niet begonnen

Vanaf september 2022 gaan we ons weer bezighouden met de voorbereidingen.

Als je interesse hebt om (misschien) mee te doen met de Atelierroute Nijkerk, schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of stuur ons een mailtje. We zullen je dan op de hoogte houden.

Voor volgend jaar

Inschrijving is mogelijk voor deelnemende adressen in Nijkerk of Nijkerkerveen. Je kunt je inschrijven vanaf 15 december tot 15 januari.
Lees s.v.p. eerst de Algemene Voorwaarden door.

Gastexposanten

Een gastexposant is een deelnemer die zijn werk niet op zijn eigen adres toont. Het kan een vriend of familie van een deelnemer zijn of zelfs een onbekende! Ervaringen in de afgelopen jaren heeft aangetoond dat meer deelnemers op één adres meer bezoekers aantrekt. Omdat we de route leuk, fris, verrassend en aantrekkelijk willen houden voor het publiek willen we ook wat (onbekende) gastexposanten van buiten Nijkerk aantrekken. Zo zal het bestuur proberen gastexposanten te koppelen aan exposanten uit Nijkerk die al meedoen. Gastexposanten van buiten Nijkerk, trekken ook publiek aan van buiten Nijkerk. Op deze manier willen wij meer bezoekers trekken die dan ook jouw atelier komen bezoeken.
Dus als het je leuk lijkt samen met nog iemand te exposeren op jouw adres, geef dat dan aan op het inschrijfformulier en je hoort van ons of we je aan iemand kunnen koppelen.

Is je interesse gewekt om mee te doen met de Atelierroute Nijkerk en woon je niet in Nijkerk, geef je gewoon op en meld op het inschrijfformulier onderaan bij opmerking dat je nog een adres zoekt, dan gaan wij ons best doen een plek voor je te vinden. We kunnen dat op dit moment nog niet garanderen. Als het niet lukt dan is er natuurlijk ook geen sprake van inschrijfgeld. Half februari weten we wel waar iedereen ondergebracht zal worden.