4 - Catharinastraat 3 - Ida-Paula Art

12 jaar geleden ben ik me meer gaan bekwamen in het schilderen. De eerste schilderijen die ik maakte gaven mij een bijzonder gevoel van ‘thuiskomen’. Ik ben er nooit meer mee gestopt. Ik schilder nu in mijn eigen atelier in het Koetshuis naast de Oude Wheem aan de Langestraat 7 in Nijkerk. Ik werk graag met acryl en soms met soft krijt en oliekrijt.

Mijn schilderijen bestaan uit veel verschillende lagen. Ik schilder op intuïtie een verhaal, of een onderwerp dat nooit ver bij mijzelf vandaan staat. Natuurlijk is iedereen vrij om zijn of haar eigen verhaal te zien in mijn schilderijen. Een beeld zegt soms meer dan 1000 woorden, zo kan een schilderij ineens iets vertalen of zichtbaar maken wat mensen voelen of ervaren.

Ik geef workshops aan kleine groepen of soms individueel aan mensen. Het mooiste vind ik als we door de creativiteit dichter bij onszelf komen. De bron waaruit ik schilder komt voort uit mijn geloof in God. Als ik mensen mag meenemen in een diepere laag van het leven, dan ben ik dankbaar. Ik verwelkom je met veel plezier in mijn atelier.