17 - Het Spaanse Leger 1, Intratuin - Vereniging van Natuurfotografen Nijkerk

Bovenstaande foto's:  Landschap is van Eefje Rotteveel, de beide andere foto's van Roelof Molenaar

De foto op de presentatiepagina en in de folder is gemaakt door Gerrit de Ruiter

De Vereniging van Natuurfotografen Nijkerk en omstreken bestaat dit jaar 10 jaar. Dat was voor de leden de aanleiding om dit jaar mee te doen aan de atelierroute. De leden van onze vereniging willen hun werk graag presenteren aan de bevolking van Nijkerk.
De doelstellingen van de vereniging zijn het bevorderen van de belangstelling voor en kennis over natuurfotografie in brede zin en het overdragen van kennis en inzicht in de natuur en het bevorderen van natuurbehoud. Dit wordt gedaan door een hechte groep enthousiaste fotografen met één gezamenlijke passie: natuurfotografie.

De leden van de vereniging wisselen ervaringen en kennis uit op de maandelijkse verenigingsavonden. Op deze avonden bespreken de leden onderling hun digitale en analoge beelden om de kwaliteit te verhogen door zo veel mogelijk, gebruik te maken van elkaars kennis en vaardigheden. Omdat dit het beste tot stand komt in een ongedwongen sfeer, streven wij ook naar gezelligheid. Er wordt veel waarde gehecht aan een verantwoorde manier van fotograferen in de vrije natuur. Voorwaarde is dat het maken van foto’s nooit ten kosten mag gaan van deze natuur. Alle fotografen van VNF-Nijkerk houden zich daarom
aan de ILCP Gedragscode voor natuurfotografen. Meer informatie over onze vereniging is te
vinden op onze site: natuurfotografie.vnf-nijkerk.nl

 Wil je dat wij contact met je opnemen vul dan het contact formulier op onze site in.