29 - Nieuwstraat 17 - Galerie Paint & Pixels

Hennie de Vries-Goudsblom.

Vanaf mijn twintigste schilder ik al.In 1999 ben ik vanuit Alkmaar in Nijkerk komen wonen en vanaf die tijd zit ik op het open atelier van 'de Brink.'

Ik schilderde hoofdzakelijk met olieverf maar het laatste jaar heb ik het tekenen met pastelkrijt ontdekt. Hiermee kan ik me heerlijk uitleven met het maken van portretten ( van mijn kleinkinderen) en huisdieren.

Ik kijk er naar uit om u mijn werken te laten zien.

Samen met mijn zus Marian Monincx (fijnschilder) en mijn zoon Jeroen (fotografie) heet ik u welkom bij Paint&Pixels.

Marian Monincx-Goudsblom

Ik schilder al een lange tijd. Mijn eerste lessen waren bij Piet van Halem in alkmaar, waar ik begonnen ben met aquarel.

Mijn ding is toch meer olieverf. Daarna ben ik overgestapt naar Jolanda Gerrmann om meer te leren van de oude meesters techniek, en waar ik nu al tien jaar les heb. Mijn hart ligt bij het fijnschilderen.

Jeroen de Vries

Vastgoedfotograaf van beroep. Voor mijn werk reis ik het hele land door en zie dan ook alle mooie plekjes van Nederland. Deze zet ik dan ook graag op de plaat.

Mijn moeder en mijn tante laten al jaren hun prachtige schilderijen zien met de atelierroute en vroegen mij of ik het niet leuk zou vinden om ook mee te doen en daar een aantal foto's van mij te laten zien. Speciaal voor deze editie van de atelierroute maak ik een reeks foto's die 'oud' Nijkerk moeten laten zien.

 

Ik denk dat we zo een leuke afwisseling hebben van schilderijen en foto's, vandaar ook de naam 'Paint & Pixels'. Ik hoop jullie dan ook allemaal te kunnen verwelkomen om onze kunstwerken te komen bekijken.

schilderen/pastel en fotografie

nkjdevries@kpnmail.nl

instragram: Byonkruud